ΒΙΝΤΕΟ-Μαργαρίτης:Πρέπει να ηττηθεί το δόγμα της λιτότητας

ΒΙΝΤΕΟ-Μαργαρίτης:Πρέπει να ηττηθεί το δόγμα της λιτότητας

 

Την ανάγκη αλλαγής πολιτικών επισήμανε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.  “Αντιλαμβάνομαι ότι οι αλλαγές πολιτικών στην Ελλάδα, χρειάζεται και αλλαγή πολιτικών στην Ευρώπη. Και επειδή πάμε σε ευρωκλογές το μήνυμα το δικό μας είναι το εξής και το συνοψίζω συνθηματολογικά: πρέπει να ηττηθεί το δόγμα της λιτότητας στην Ευρώπη”, είπε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

“Η λογική : λιτότητα, συρρίκνωση του δημόσιου χώρου και απορρύθμιση των κοινωνικών  και εργασιακών σχέσεων, που είναι το δόγμα και του ευρωπαϊκού λαϊκου κόμματος, δηλαδή της Μέρκελ πρέπει να ηττηθεί. Και καθήκον των σοσιαλιστών και των σοσιαλδημοκρατών είναι να οικοδομήσουν στην Ευρώπη μια συμμαχία με τους πράσινους και τη ριζοσπαστική αριστερά για να αποτρέψουν αυτή την πορεία”, τόνισε.

 

Ο κ. Μαργαρίτης χαρακτήρισε χρήσιμο το πλεόνασμα και όπως σημείωσε αποτελεί εργαλείο διαπραγμάτευσης. “Όποιος το υποτιμάει κάνει λάθος. Από την άλλη πλευρά έχουμε τη ΝΔ που εμφανίζει το πλεόνασμα σαν success story, αγνοεί ότι είναι αποτέλεσμα φοροεπιδρομής, ότι το κράτος είναι μπαταξής και σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε δημόσιες επενδύσεις”, ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ