Ασημακοπούλου:Επιλέγουν να χτυπήσουν τη ΝΔ

Ασημακοπούλου:Επιλέγουν να χτυπήσουν τη ΝΔ

 

Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διέταξε το υπουργείο Οικονομικών και τον καταλογισμό ευθυνών αναμένει η ΝΔ, με αφορμή πληροφορίες που έκαναν λόγο για βουλευτές του κόμματος, με εμβάσματα στο εξωτερικό.

“Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Οικονομικών, που διέταξε ΕΔΕ για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που διακίνησαν  τις απίθανες διαρροές περί “3 βουλευτών της Ν.Δ. με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό”.

Οι “τρεις Βουλευτές της Ν.Δ.” περιορίστηκαν σήμερα σε έναν, που όμως, ήδη από τον Απρίλιο του 2013, χωρίς καν να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό, έχει δικαιολογήσει πλήρως στις αρμόδιες αρχές καταθέσεις και εισοδήματα από την εργασία του, έχει φορολογηθεί για αυτά και τα έχει δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του” αναφέρει σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου

“Περιμένουμε άμεσα να ολοκληρωθεί και να δοθεί στη δημοσιότητα το  αποτέλεσμα της ΕΔΕ και να καταλογιστούν ευθύνες προς τους συκοφάντες των απαράδεκτων διαρροών. Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι, για ποιους λόγους επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη Ν.Δ.” επισημαίνει.

 

Διαβάστε επίσης

Το Υπ. Οικ. για τα ονόματα των βουλευτών

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο Κικίλιας

Ποια ονόματα πολιτικών ανακοίνωσε το Υπουργείο οικονομικών  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ