ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο Κικίλιας

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο Κικίλιας

 

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τρεις βουλευτές της ΝΔ που φέρονται να ελέγχονται για μεταφορά σημαντικών χρηματικών ποσών στο εξωτερικό.

Από χθες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα.

Ο Βασίλης Κικίλιας, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι με έκπληξη πληροφορείται για δημοσιεύματα που μιλούν για εμβάσματα στο εξωτερικό που δήθεν δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες του. «Τα χρήματά μου», λέει ο κ. Κικίλιας, «προέρχονται από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες πολύ πριν από την ενασχόλησή μου με την πολιτική, είναι φορολογημένα στο σύνολό τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου».

Ο κ. Κικίλιας καταλήγει «πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψή μου που κανένας δεν μπορεί να μου αμφισβητήσει και για όλες τις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια, με τίτλο: «Αναληθή δημοσιεύματα»:

«Με έκπληξη διαβάζω δημοσιεύματα για έμβασμα μου στο εξωτερικό που δήθεν δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες μου. Τα χρήματα μου προέρχονται από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόληση μου με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική) είναι φορολογημένα στο σύνολο τους, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου.

Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψη μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ ένδικα μέσα αλλά το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπο μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ