Αντιδράσεις από την επίσκεψη Κασιδιάρη στην Κεφαλονιά

Ανάμεικτες αντιδράσεις από την επίσκεψη Κασιδιάρη στην Κεφαλονιά

 

Δίχασε τους Κεφαλονίτες η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο νησί. Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας ο οποίος συνοδευόταν από τον Κώστα Μπαρμπαρούση, έφτασε στην Κεφαλονιά με δύο νταλίκες γεμάτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πηγαίνοντας κατευθείαν στο Ληξούρι.  Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο, το κλειστό γυμναστήριο, όπου φιλοξενούνται οι γέροντες από το Γηροκομείο, τον χώρο συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων στο Ληξούρι και το γήπεδο Ληξουρίου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα efimeridakefalonia.gr, αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει. Υπήρχαν όμως, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, και κάποιοι άλλοι οι οποίοι τον χειροκρότησαν φωνάζοντάς του πως η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα που έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κίνησης “Απελάστε τον ρατσισμό”, οι περισσότεροι τον έδιωχναν, λέγοντας του ότι δεν θέλουν τρόφιμα από αυτόν. Τα πιο πολλά, όμως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα “άκουσε” όταν πήγε στο Γηροκομείο Ληξουρίου. Η ιστοσελίδα σημειώνει επίσης ότι τελικά τα τρόφιμα τα έδωσαν σε έναν ντόπιο προκειμένου να τα διανείμει εκείνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ