Σακελλαρίδης: Εμάς εκθέτει ο Καρυπίδης

Σακελλαρίδης: Εμάς εκθέτει ο Καρυπίδης

Την αντίθεση του στην υποψηφιότητα Καρυπίδη επανέλαβε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και τον Real FM. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε την πρόθεση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη κάνοντας λόγο για μια προβληματική επιλογή η οποία θα «διορθωθεί» από τα συλλογικά όργανα της Κουμουνδούρου.

«Εκθέτει συνολικά εμάς και τις αξίες μας. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε», σχολίασε ο κ. Σακελλαρίδης για τον υποψήφιο περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σακελλαρίδης έδωσε το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναφερόμενος σε άνοιγμα στις τοπικές κοινωνίες χωρίς στενά κομματικά κριτήρια, ενώ υπογράμμισε πως σκοπός είναι να εκφραστεί σε κάθε περιφέρεια η αγωνία του κόσμου για την μνημονιακή πολιτική.

Αναφορικά με την δίκη του υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας, ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε πως η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει μια συσσωρευμένη εμπειρία που έχει προέλθει από την συνεχή παρουσία της στο πλευρό των κατοίκων ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη.

«Δεν θα αντιμετωπίσουμε τον Κασιδιάρη ως άτομο. Ο φασισμός είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα».

Για την διαθεσιμότητα στις δημοτικές επιχειρήσεις εξήγησε ότι στόχος του είναι η στελέχωση των οργανικών θέσεων σε φορείς που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, όπως τα δημοτικά ιατρεία.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον κ. Καμίνη , ο κ. Σακελλαρίδης επιτέθηκε στον νυν δήμαρχο Αθηναίων, για τον οποίον θεωρεί ότι έχει εκτεθεί αρκετά την τελευταία τετραετία, και δήλωσε, «η νίκη του Καμίνη ήταν μια επιβεβαίωση της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου».

Τέλος απάντησε και στις επικρίσεις που δέχεται για την επαγγελματική του πορεία λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Έχω ένσημα. Έχω δουλέψει και σε εταιρείες και στο πανεπιστήμιο. Ξέρω πως είναι να ζεις με επίδομα ανεργίας».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ