Μιχελάκης: «Να μην πάμε σε λογική χρίσματος»

Μιχελάκης: «Να μην πάμε σε λογική χρίσματος»

Τον σεβασμό του προς τις τελικές αποφάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την υποψηφιότητα του, εξέφρασε ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real FM.

Ο υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί επίσημη κρούση για να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι πρέπει να στηριχθούν ψηφοδέλτια με την λογική των αυτοδιοικητικών λύσεων.

«Να μην πάμε σε λογική χρίσματος. Να βλέπουμε αυτά τα ζητήματα πέρα από τις κομματικές διαμάχες», επισήμανε ο κ. Μιχελάκης.

Επίσης, τόνισε ότι για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης απαιτούνται πρόσωπα για τα οποία η κοινωνία «έχει αναγνωρίσει την προσφορά και το έργο τους σε αυτόν τον τομέα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μιχελάκης επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στην Κεφαλονιά ενώ έκανε λόγο για μια γενικότερη κινητοποίηση του κράτους και όχι μόνο της κυβέρνησης.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ