Καψής: Οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ θα γίνουν αξιοκρατικά

Καψής: Οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ θα γίνουν αξιοκρατικά

Με «αντικειμενικά κριτήρια» έγιναν οι προσλήψεις της δημόσιας τηλεόρασης, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, απαντώντας στις κατηγορίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Καψής μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου, στον Realfm, επισήμανε ότι οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ, θα γίνουν αξιοκρατικά, δηλαδή βάσει σπουδών, βιογραφικού και αποδεδειγμένης εμπειρίας.

Την ίδια στιγμή, ο υφυπουργός έδωσε διευκρινίσεις για τα οικονομικά «μεγέθη» που έχουν βγει στη δημοσιότητα, υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα κοστοβόρα προγράμματα του Μουντιάλ και του Champions League

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι στα μέσα Μαρτίου, θα βγει στον αέρα το πρώτο κανάλι της ΝΕΡΙΤ και σταδιακά θα αποτελείται από δύο κανάλια εθνικής εμβέλειας και ένα δορυφορικό.   

Το προσωπικό της ΝΕΡΙΤ, θα απαρτίζεται συνολικά από 800 άτομα σε σχέση με τα περίπου 2.000 που εργάζονταν στην ΕΡΤ και μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομηθούν θα χρησιμοποιηθούν στο προγράμμα της ΝΕΡΙΤ, κατέληξε ο Παντελής Καψής.   

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ