Ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για την Κεφαλονιά

Ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για την Κεφαλονιά

 

Για τα αποτελέσματα της επίσκεψής τους στην Κεφαλονιά ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό τα μέλη της αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που είχαν μεταβεί στο νησί.

Ο γραμματέας της ΚΟ, Αθανάσιος Μπούρας, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη και ο αναπληρωτής του γγ, Δημήτρης Τσουμάνης, βρέθηκαν στην Κεφαλονιά, με εντολή του προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΟ της ΝΔ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αντιπροσωπεία έλαβε μέρος σε συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου και στην ενημέρωση των υπουργών που έφθασαν στο νησί, επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές του Ληξουρίου, συνεργάστηκε με τις Αρχές του τόπου, κατέγραψε τα προβλήματα και αιτήματα.

Όπως εξάλλου γίνεται γνωστό, στον Πρωθυπουργό παραδόθηκε και υπόμνημα με τις προτάσεις των μελών της αντιπροσωπείας, η οποία θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία της αποκατάστασης, παρεμβαίνοντας, όπου χρειάζεται και επιστρέφοντας στην Κεφαλονιά, όποτε κριθεί αναγκαίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ