Ζώης: Προτείναμε στον Β. Πολύδωρα να ηγηθεί

Ζώης: Προτείναμε στον Β. Πολύδωρα να ηγηθεί

Ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τον νέο πολιτικό φορέα που αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη, μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα.

«Μιλάμε για έναν νέο πολιτικό φορέα και για ένα πολιτικό προσκλητήριο σε κόμματα, κινήσεις, κινήματα και προσωπικότητες να συναντηθούν μαζί μας. Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα να βρούμε αυτά που μας ενώνουν», ανέφερε αρχικά ο κ. Ζώης και συνέχισε:

«Οι παλαιοί πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να βγουν πιο μπροστά ναι να βοηθήσουν το καινούριο. Σήμερα το 60% της νέας γενιάς βρίσκεται στην ανεργία και ενώ έχει πολύ γερά πιστεύω δυσκολεύεται να βρει διέξοδο. Πιστεύω ότι εμείς θα τους δώσουμε την ευκαιρία».

Όπως είπε, «η πρόσκληση μας θα είναι ανοιχτή σε όλους τους Έλληνες. Σε ότι με αφορά εδώ και έναν μήνα, έχω στηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες στο αξίωμα, ένα βήμα πίσω. Θα ήταν αδιανόητο να το επικαλούμαι και να μην το υφίσταμαι».

«Έχουμε κάνει πρόταση στον Βύρωνα Πολύδωρα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να τεθεί επικεφαλής. Το κόμμα της Νέας Μέρας θα είναι παρών σε αυτόν τον συνασπισμό», παραδέχθηκε ο κ. Ζώης.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Θα είναι σαφής η τοποθέτηση και ο προγραμματικός λόγος. Θα υπάρχει καθαρή πολιτική θέση. Όλες οι έρευνες της κοινής γνώμης καταγράφουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παραμένει βουβή και αναζητά μια νέα διέξοδο», είπε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ