Κεδίκογλου: Διορθώσεις για τα πρόστιμα της εφορίας

Κεδίκογλου: Διορθώσεις για τα πρόστιμα της εφορίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μίλησε στον Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πόλωση που παρατηρείται στο πολιτικό σκηνικό, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα εξοντωτικά πρόστιμα της εφορίας.

«Όταν έχεις μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία υπονομεύει την εθνική προσπάθεια. Όταν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των θυσιών των Ελλήνων, όταν λέει ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, όταν καταστροφολογεί, αυτό δεν υπονομεύει την εθνική προσπάθεια, πέστε μου πώς να συνδιαλαγούμε;», αναρωτήθηκε αρχικά ο κ. Κεδίκογλου και συνέχισε:

«Να προσέλθουν σε διάλογο με αυτά που λένε; Αμφισβητώντας το κάθε τι;».

«Υπάρχει μια συνιστώσα οικονομικής τρομοκρατίας. Όταν ακούς την αριστερή πλατφόρμα να καταδικάζει να επιτίθεται σε κάποιες απόπειρες επίδειξης πραγματισμού από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.  Πρέπει πρώτα να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα και μετά, θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο αν κάποια στιγμή ψηφίζανε και κάποια μεταρρύθμιση», σχολίασε ακόμα ο κ. Κεδίκογλου.

«Έχουν δρομολογηθεί διορθωτικές κινήσεις για τα πρόστιμα και τους τόκους στην εφορία. Υπάρχουν και λάθη που έχουν γίνει και τα διορθώνουμε. Ήδη έχουν δρομολογηθεί», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι:

«Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, αυξήθηκαν οι καταθέσεις στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά έχουμε κάμψη της ανεργίας όπως προβλέπει η τριμηνιαία έκθεση του ΙΟΒΕ. Θα είναι μια ανάσα για την κοινωνία οι 440.000 κοινοτικές θέσεις εργασίας».

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ