Τελικά συναντήθηκαν Καραμανλής-Τσίπρας;

Τελικά συναντήθηκαν Καραμανλής-Τσίπρας;

Μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα φέρεται να είχε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα» η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2013, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στον Λυκαβηττό, με δική του πρωτοβουλία και με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι ο Κώστας Καραμανλής μετέφερε στον κ. Τσίπρα την ανησυχία του για την πορεία της χώρας που δεν συνδέεται κατ’ ανάγκη με την κυβερνητική πολιτική αλλά με τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την απόλυτη κυριαρχία της γερμανικής οπτικής για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα σε αυτό το σημείο οι δύο άντρες φαίνεται να συμφώνησαν.

Επίσης, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να διαφώνησε με την ανάλυση του κ. Τσίπρα για την επόμενη μέρα αλλά και για την κριτική που ασκεί στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Καραμανλής, είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προτίθεται να συγκρουστεί με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, καθώς η όποια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου στον Real Fm, υπάρχει κατηγορηματική διάψευση και από τις δύο πλευρές για την συγκεκριμένη συνάντηση.

Το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού κάνει λόγο για ευφάνταστα και ανυπόστατα σενάρια και στην Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καμία «μυστική» συνάντηση. Όπως τονίζουν οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί μόνο στους διαδρόμους της Βουλής.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ