ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Εθνικό θέμα η Δημόσια Τηλεόραση

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Εθνικό θέμα η Δημόσια Τηλεόραση

«Μόρφωμα ρουσφετιού» χαρακτήρισε την δημόσια τηλεόραση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ για οικονομικούς λόγους, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη συνάντηση του με τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ.   

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε πως η ΕΡΤ είναι θέμα Δημοκρατίας και ότι χάθηκε η δυνατότητα της δωρεάν ενημέρωσης του ελληνικού λαού.  «Συναντηθήκαμε με τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ για το μεγάλο θέμα της ΕΡΤ. Είναι σημαντικό να δούμε την ΕΡΤ, όχι ως μια υπόθεση διεκδίκησης κάποιων εργαζομένων που πετάχτηκαν στο δρόμο παράνομα και αντισυνταγματικά, αλλά ως θέμα Δημοκρατίας. Ως κοινοβουλευτικό κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την ημέρα που παράνομα και αντισυνταγματικά έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν έχουμε τη δυνατότητα της δωρεάν ενημέρωσης του ελληνικού λαού. Κάθε φορά που πρέπει να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό πλέον, πρέπει να πληρώσουμε και να ζητήσουμε την αναμετάδοση της πληροφορίας, που δεν γίνεται.»

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος,  εξέφρασε την στήριξη του, στους εργαζομένους της ΕΡΤ3 και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας που κρατούν ζωντανή την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης. «Συνεχίζουμε και στηρίζουμε το εμπάργκο απέναντι σε αυτό το μόρφωμα ρουσφετιού που έχει φτιάξει η κυβέρνηση, κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση και το δημόσιο ραδιόφωνό όχι για οικονομικούς λόγους – διότι η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα και προσέφερε στον εθνικό προϋπολογισμό – αλλά προκειμένου να ελεγχθεί η πληροφόρηση, να ελεγχθεί ουσιαστικά η Δημοκρατία.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ3, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, όσους ακόμη κρατούν ζωντανή τη φωνή και την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης και του δημόσιου ραδιοφώνου. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί τους. Είναι θέμα εθνικό, είναι θέμα Δημοκρατίας, είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ενδιαφερθούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες».

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρευρέθησαν ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπεύθυνος για τα ΜΜΕ Τέρενς Κουίκ καθώς και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή βίντεο youtube anexartitoiellines

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ