ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγας:Το κόμμα της μίζας υπηρετούσατε κυρία Σακοράφα

ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγας:Το κόμμα της μίζας υπηρετούσατε κυρία Σακοράφα

 

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ της Σοφίας Σακοράφα και του Παναγιώτη Ρήγα. Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα περασμένα χρόνια, κάνοντας λόγο για «αιχμάλωτες πολιτικές ηγεσίες της μίζας των κατ’ όνομα δημόσιων έργων , των υποχείριων της Siemens, των ευτελών δώρων βιτρίνας και των άλλων μεγάλης αξίας που δεν μάθαμε ποτέ  με ανταλλαγή τον δρόμο προς την ατιμωρησία του κάθε κυρίου Χριστοφοράκου».

«Πέρασαν πολλά χρόνια με πολλές λίστες Λαγκάρντ κλειδωμένες στα συρτάρια των πολιτικών της χώρας μας» τόνισε η κυρία Σακοράφα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φτάνει πια ήρθε η ώρα να τους απειλήσει ο ελληνικός λαός . Αυτή είναι η τεράστια ποιοτική διαφορά. Όταν απειλείτε εσείς κερδίζουν τα αρπακτικά, όταν απειλεί ο λαός κερδίζει πάντα η δημοκρατία».

 

 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος σε υψηλούς τόνους είπε απευθυνόμενος στην Σοφία Σακοράφα:

«Οι απειλές σας δεν περνάνε και τα χρόνια που αναφέρατε ως χρόνια της μίζας ήσασταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα της μίζας υπηρετούσατε κυρία Σακοράφα.  Εκ των υστέρων μπορεί πολλοί να κάνετε τους ήρωες όμως στο ΠΑΣΟΚ ήσασταν. Αυτό σας ανέδειξε»

«Είναι ντροπή σας να απειλείτε τους συναδέλφους σας. Δεν σας φοβόμαστε. Κρατικοδίαιτη ήσασταν στο ΠΑΣΟΚ , να αφήσετε τις απειλές» υπογράμμισε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ