ΒΙΝΤΕΟ-Μαχαίρας: Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του

ΒΙΝΤΕΟ-Μαχαίρας: Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του

Αποστάσεις κράτησε ο Χρήστος Μαχαίρας από την απόφαση στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξουν την πρωτοβουλία των «58» για την Κεντροαριστερά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας την παρουσία του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού στην χθεσινή εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά τόνισε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί το παγκόσμιο παράδοξο, μέλη καθοδηγητικού οργάνου ενός κόμματος να συμμετέχουν παράλληλα στον σχεδιασμό αλλά και στο επιτελείο μίας άλλης εκλογικής κίνησης.

Παράλληλα εξήγησε πως το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα στελέχη είναι ότι συνδράμουν μια αντίπαλη εκλογική σύμπραξη από την Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του γιατί είναι προφανές ότι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού των 58 είναι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού του κ. Βενιζέλου», τόνισε ο κ. Μαχαίρας.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα διαγραφής των στελεχών, που στηρίζουν την πρωτοβουλία των 58, από το κόμμα του.

 

Δείτε το βίντεο του Mega

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ