BINTEO-Μαριάς: Το επονείδιστο χρέος είναι τεράστιο

BINTEO-Μαριάς: Το επονείδιστο χρέος είναι τεράστιο

«Θα ξεκινήσω από τις παρατηρήσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με αυτό που αποκάλεσε «επαχθές χρέος», έτσι όπως προσδιορίστηκε και αναφέρθηκε από τον συνάδελφό μου στο πανεπιστήμιο της Κρήτης, τον κ. Σταθάκη», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, από το βήμα της Βουλής.

«Καταρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις έννοιες. Είχα ζητήσει από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε αν λέγεται «επαχθές» χρέος ή «απεχθές» χρέος, διότι έχει μεγάλη σημασία», συμπλήρωσε ο Νότης Μαριάς.

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., ανέφερε πως: «Το επονείδιστο χρέος είναι τεράστιο, σήμερα, σε σχέση με τη χώρα μας και θεωρώ λάθος, έτσι όπως προσδιορίστηκε από τον συνάδελφο κύριο Σταθάκη στο 5%, διότι ούτε επιστημονικά μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή, και δεύτερον χρειάζεται επιτροπή λογιστικού ελέγχου, στην οποία συμμετέχω και με την κυρία Σακοράφα και άλλους, όταν ιδρύθηκε πριν από αρκετά χρόνια. Αυτό είναι το μονομερές δικαίωμα που έχεις. Υπάρχει και το συναινετικό κούρεμα. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό μπορεί να γίνει σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ