Παπαμιμίκος: Θέλουμε να συλληφθούν οι τρομοκράτες

Παπαμιμίκος: Θέλουμε να συλληφθούν οι τρομοκράτες 

 

«Θέλουμε να φτιαχτεί ένα ενιαίο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, αλλά στο τέλος αυτό που θέλουμε είναι να συλληφθούν οι τρομοκράτες και δολοφόνοι», δήλωσε o γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στο “Βήμα FM”, και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει την υποκρισία.

Διότι υποκρισία είναι, όταν μέσα στο κόμμα σου έχεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες υπαγορεύονται από ένα πολιτικό σκεπτικό. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ και δεν ξέρω, αν υπάρχει κανείς που μπορεί να το δεχθεί ως σκεπτικό, όταν αφαιρείς ζωές».

Σε ό,τι αφορά τη στάση της ΝΔ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, υπογράμμισε «εμείς, δεν πρόκειται να δώσουμε χρίσματα ή στηρίξεις».

«Έχει αλλάξει ο κόσμος, και θέλει στις τοπικές κοινωνίες ανθρώπους καταξιωμένους, επιτυχημένους, έτοιμους, οι οποίοι έχουν καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα που θα απαντάει στα ζητήματα των πολιτών και θα έχουν συγκεκριμένες προτάσεις», ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος και τόνισε: «Θα αναδειχθούν υποψηφιότητες και αναδεικνύονται συνεχώς. Από εκεί και πέρα, αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να καλέσουμε τους δημότες να σταθούν στο πλευρό εκείνων των ανθρώπων που έχουν τα χαρακτηριστικά που σας ανέφερα. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχε ένας σφιχτός εναγκαλισμός -στραγγαλισμός, θα έλεγα- της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα κόμματα. Εμείς πιστεύουμε ότι οι σύγχρονοι πολιτικοί οργανισμοί πρέπει να τραβηχτούν ένα βήμα πίσω και να αναδειχθούν τοπικοί παράγοντες από τις κοινωνίες, οι οποίοι να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ