Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην τρομοκρατία

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην τρομοκρατία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στον real fm για την εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, την τρομοκρατία, τις ευρωεκλογές, τη Χρυσή Αυγή και τη Νέα Δημοκρατία.

«Η τρομοκρατία πρέπει να βρει μπροστά της την απόλυτη απομόνωση από όλη την κοινωνία και να αντιμετωπιστεί με αυστηρά ποινικά μέσα. Θεωρώ αδιανόητο να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν και την τρομοκρατία ως χειροβομβίδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Τους ζητώ να σταματήσουν τώρα», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία, μετά την προτροπή του κ. Σαμαρά να πάρουν χειροβομβίδες και χρησιμοποιούν ασόβαρα, ως εργαλεία για την πολιτική αντιπαράθεση. Δεν τους ακούμε και τους καλούμε να συζητήσουμε με αξιοπρέπεια».

«Αυτός που παίρνει ένα κουμπούρι και ορίζει τον εαυτό του ως δικαστή πρέπει να αντιμετωπίζεται με ποινική αυστηρότητα μεγάλη. Ο Χριστόδουλος Ξηρός, απέδρασε με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Οι άδειες ως θεσμός είναι μια σωστή ιδέα που εφαρμόζεται παντού στην Ευρώπη, προϋποθέσεις και εξαιρέσεις όμως πρέπει να εξεταστούν», σχολίασε ακόμα ο κ. Παπαδημούλης και ξεκαθάρισε:

«Για όσους ξέρουν, η ιστορική αριστερά, είναι απολύτως απέναντι στην τρομοκρατία. Αυτοί που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια και λευκά κολάρα φορούσαν και φορούν και τα κολλέγια και τα χάρβαρντ τελείωσαν και στην εκκλησία παριστάνουν τους θρησκευόμενους και όλοι δήθεν ήταν Δημοκράτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι νέτα σκέτα απέναντι στην τρομοκρατία».

«Θα πάμε στις ευρωεκλογές με έντονη πολιτική και κοινωνική αντιπαράθεση για το τι πρέπει να αλλάξει σε αυτή τη χώρα για να μην οδηγηθούμε σε πλήρη εξαθλίωση και καταστροφή», σχολίασε σχετικά με το κλίμα που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό.

«Ο στόχος της αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ανέφικτος παρότι δεν είναι εξασφαλισμένος. Και πάλι θα επιδιώξουμε την ευρύτερη δυνατή στήριξη όχι μόνο μέσα στο κοινοβούλιο αλλά και στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Αυτή την ώρα, τα πάντα είναι σε κινητικότητα και ρευστότητα. Όσο μεγαλύτερη δύναμη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δυνάμεις. Νομίζω ότι το πιο συνετό είναι να μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο, όπου ξενοδόχος είναι η λαϊκή εντολή».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ