Πάγκαλος: Καλύτερα με την Αλ Σάλεχ παρά με την Κωνσταντοπούλου

Πάγκαλος: Καλύτερα με την Αλ Σάλεχ παρά με την Κωνσταντοπούλου

Της απόφασης του να μεταναστεύσει σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση υπεραμύνθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Έχω πει ότι καλύτερα στο Παρίσι, όπως στη δικτατορία, μαζί με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, γιατί έχει πει και εκείνη ότι θέλει να φύγει. Παρά σε στρατόπεδο πολιτικής διαπαιδαγώγησης, με διοικητή τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το έχει πει επανειλημμένα ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τιμωρήσει όσους σκέφτονται αλλιώς και θα μας οδηγήσει σε δικαστήρια που θα δικάζουν όλους όσους δεν σκέπτονται σωστά», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Παράλληλα ο κ. Πάγκαλος σχολίασε και το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού για τον οποίον θεωρεί ότι βρίσκεται στα όρια της ψυχικής νόσου,

«Δηλαδή, και μόνο η εικόνα αυτή που δημιούργησε ο Ξηρός, να βάλει τον εαυτό του κοντά στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα, είναι παράξενο. Υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες, βέβαια, που βάφουν τα μαλλιά τους και ας μην το κάνουμε θέμα αυτό. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλοι επαναστάτες που πολέμησαν και έχασαν τη ζωή τους, πλην του Κολοκοτρώνη, ο οποίος πέθανε αργότερα, αλλά διακινδύνευσε τη ζωή του.

Ο Γκεβάρα πολέμησε στρατό κατοχής, αυτοκρατορίες και το αμερικανικό καθεστώς στη Βολιβία και τον σκότωσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, η CIA. Εδώ, ποιος τους ενοχλεί; Τους ενοχλούν οι διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι; Οι εισπράκτορες των λεωφορείων που συμπλέκονται με τους πελάτες που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ