Ανακοινώνει νέο κόμμα ο Χατζημαρκάκης

Πρώτη καταχώρηση: 19/01/2014 - 17:07

Τελευταία δημοσίευση: 19/01/2014 17:07Πολιτική

Ανακοινώνει νέο κόμμα ο Χατζημαρκάκης

Ανακοινώνει νέο κόμμα ο Χατζημαρκάκης

Την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα μαζί με την Ιδρυτική διακήρυξη που αποτελεί πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη. Ο κ. Χατζημαρκάκης αναμένεται να ανακοινώσει επίσης το σύμβολο και το όνομα του κόμματος. 

Ο λόγος για τον οποίο άλλαξε η ημερομηνία, είναι το προκαθορισμένο ταξίδι του Ευρωβουλευτή στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Το αρχικό πρόγραμμα του Ευρωβουλευτή περιελάμβανε σειρά επαφών στην Κύπρο την Πέμπτη, μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματος του. Τα σχέδια ωστόσο άλλαξαν σήμερα με αποτέλεσμα να αλλάξει και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι την επόμενη Παρασκευή, μία ημέρα ακριβώς μετά από την ανακοίνωση του κόμματος, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης πραγματοποιεί παρουσίαση του βιβλίου του "Παράγων Ελλάς" στη Λαμία. Οπότε είναι πολύ πιθανό, οι πρώτες επίσημες πολιτικές ανακοινώσεις μετά την διακήρυξη του κόμματος να πραγματοποιηθούν εκεί.

Πηγή: prismanews.gr

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (1)
  • iconology2009Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, 18:33
    Με τελειωμένη οριστικά την πολιτική του καριέρα στη Γερμανία και έχοντας απολαύσει την απίστευτη ευμάρεια που τού έφερνε ο παχυλός μισθός του ευρωβουλευτή, είπε στην απελπισία του να δοκιμάσει την τύχη του στην μόνη εναλλακτική που βρίσκει πρόσφορη στο πρόβλημα πολιτικής-και οικονομικής του-επιβίωσης: την υποψηφιότητα του στη χώρα που αυτός-συνδυαστικά με τον αχαρακτήριστο Γιωργάκη Παπανδρέου-διέσυρε όσο κανείς άλλος στη Γερμανία. Αν βρεθεί άνθρωπος να ρίξει ψήφο σ'αυτό το καθίκι, γίνεται αυτόματα όμοιος του. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένα ελληνικό κόμμα-ούτε αυτό του Μάνου-τον παίρνουν στα ψηφοδέλτια τους. Τόσο στιγματισμένος είναι.