Αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη

Αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη

Στο δικαστήριο μεταφέρθηκε σήμερα η αντιπαράθεση Πάνου Καμμένου-Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς συζητήθηκε στο πολυμελές πρωτοδικείο η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού Υγείας.

Η αντιδικεία των δύο πολιτικών αφορά καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το σκάφος με την ονομασία ILIATORAS OF LONDON ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off shore εταιρείας, προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να μην πληρώνει φόρους. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κατέθεσε αγωγή σε βάρος του υπουργού, ζητώντας αποζημίωση, ύψους 670.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι δύο πολιτικοί ήταν παρόντες στο δικαστήριο. Εντός της δικαστικής αίθουσας προκλήθηκε ένταση, όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου επιτέθηκε στον υπουργό, λέγοντας ότι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του και ούτε ο ίδιος, αλλά και ούτε άλλος μάρτυρας από την πλευρά του κατέθεσε. Τελικά, προσκόμισε σειρά εγγράφων, καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος, υποστηρίζοντας ότι αυτό ανήκει σε off shore εταιρεία και ότι ως το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστοποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου, ως μάρτυρας κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Ιωάννης Γιαννέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι το επίμαχο σκάφος ανήκει στον πατέρα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Ηλία Καμμένο και δεν είναι ιδιοκτησίας off shore εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι “Όλα όσα έχω πει, ισχύουν και η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Έγινε ενα επιπλέον περιστατικό. Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου ενέπλεξε τη σύζυγό μου σε άλλη μία συκοφαντία, όπως συνηθίζουν να κάνουν και δυστυχώς το δικαστήριο δεν με προστάτεψε”.

Ο Πάνος Καμμένος, από την πλευρά του, είπε ότι “Τα χαλκεία είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Τα χαλκεία της Συγγρού και του κ. Ψυχάρη είναι πια στη Δικαιοσύνη. Θα υπάρξουν αποφάσεις και θα πληρώσουν ακριβά αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ