Το μήνυμα του Τσίπρα στην Μέρκελ

Το μήνυμα του Τσίπρα στην Μέρκελ

 

Επίθεση προς τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Μαριτίνα Ζαφειριάδου, στον Real Fm, αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Σαμαρά στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι δεν είναι μέρος της λύσης αλλά του προβλήματος. Επίσης σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα για τον «φόνο», για τη λάθος συνταγή αλλά έδωσε μία νέα παράσταση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ανόητα διλήμματα, όπως ευρώ ή δραχμή, Ευρώπη ή αντιευρώπη, Ευρωπαϊκές ή αντιευρωπαϊκές δυνάμεις».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι αν τολμήσει να ζητήσει την υπογραφή του στα μνημόνια θα πάρει την απάντηση που είχε λάβει και την προηγούμενη φορά.

Ο  Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στις τελευταίες αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά αλλά και στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Real Fm, τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί και ζήτησε άμεσα έλεγχο σε επιφανή δάνεια όλων των τραπεζών και εξονυχιστικό έλεγχο σε δάνεια πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ.

 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ