Παυλόπουλος: Γερμανικές εταιρείες πίσω από τις μίζες

Παυλόπουλος: Γερμανικές εταιρείες πίσω από τις μίζες

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την δικαιοσύνη και την ταχύτητα με την οποία κινείται, αλλά και για τα πρόσφατα σκάνδαλα που αναστατώνουν το πολιτικό σκηνικό.

«Με βάση τα δεδομένα της σημερινής εποχής, η δικαιοσύνη κινείται και πολύ πιο έντονα και με πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι είχαμε συνηθίσει. Η δικαιοσύνη κινείται με δική της πρωτοβουλία», ανέφερε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Σε όλα τα θέματα, η δικαιοσύνη κινείται με ταχύτερους ρυθμούς. Η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία κρίνει, αν έχει τα στοιχεία να προβεί στις ενέργειες τις οποίες αυτή προκρίνει».

«Η δικαιοσύνη με τα μέσα τα οποία διαθέτει, πηγαίνει σε όλα τα θέματα με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι σε άλλες εποχές», πρόσθεσε.

«Πλέον είναι ανάγκη, ιδίως πρόσωπα όπως είναι οι Πρωθυπουργοί, όταν έχεις αυτή την υπόθεση με τις μίζες, τα εξοπλιστικά, που δείχνει ότι από το ΚΥΣΕΑ πέρασαν τέτοιες συμφωνίες, πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες εξηγήσεις. Είναι ανάγκη. Ό ίδιος ο Σημίτης όφειλε να προσέλθει και να πει τι συνέβη εκείνη την εποχή», σχολίασε ακόμα ο κ. Παυλόπουλος και σημείωσε:

«Δεν υπάρχει μίζα η οποία να έχει προκύψει και να μην είναι Γερμανικές εταιρείες αναμεμειγμένες. Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα. Έκαναν δουλειές με φούντες, οι οποίες κόστισαν στον Ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να μην αναλάβει τις ευθύνες της η Γερμανική κυβέρνηση».

«Όποιοι μας κουνούν το δάχτυλο ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους», πρόσθεσε ακόμα.

«Αν μιλάγαμε για έναν απλό υπάλληλο, ξέρουμε τι συμβαίνει. Λόγοι ευθιξίας δεν θα έπρεπε να οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους να παραιτηθούν;», σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος για την Διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Σακελλαρίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ