Ο Μαριάς στο Στρασβούργο

Ο Μαριάς στο Στρασβούργο

Αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου, Νότης Μαριάς, προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο πραγματοποιεί τις εργασίες της Ολομέλειάς του στη γαλλική πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νότης Μαριάς θα ενημερώσει τους Ευρωβουλευτές της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών για τη δράση της τρόικας στην Ελλάδα, ενόψει της σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για έλεγχο των τροϊκανών.

Το πρόγραμμα του Νότη Μαριά έχει, ως ακολούθως.

Δευτέρα 13/1/2014

Συνάντηση με στελέχη της γραμματείας της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτή κ. Martin Callanan, με τον Αντιπρόεδρο, Ευρωβουλευτή κ. Geoffrey Van Orden, με τον Γ.Γ. κ. Frank Barrett και με άλλα στελέχη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.

Τρίτη 14/1/2014

Συνάντηση με την ηγεσία της αντιπροσωπίας των Πολωνών Ευρωβουλευτών μελών της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.

Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Παρακολούθηση της δημόσιας ακρόασης του πρώην Προέδρου της ΕΚΤ Jean-Claude Trichet, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για έλεγχο της τρόικας.

Ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά, σε ειδική συνεδρίαση της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα: «Η δράση της τρόικας στην Ελλάδα».

Τετάρτη 15/1/2014

Ολομέλεια Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Παρακολούθηση της συνεδρίασης που αφορά στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας.

Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Παρακολούθηση της δημόσιας ακρόασης του Διευθυντή του ESM Klaus Regling, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για έλεγχο της τρόικας.

Πέμπτη 16/1/2014

Συναντήσεις με Ευρωβουλευτές και στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αναχώρηση για Αθήνα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ