• Τατσόπουλος: Τρομερά κακόγουστος ο Διαμαντόπουλος

  12:44 μμ, Πέμπτη 09 Ιάν 2014 12:44 μμ, Πέμπτη 09 Ιάν 2014

  Τατσόπουλος: Τρομερά κακόγουστος ο Διαμαντόπουλος

  Την αντίθεση του στην εμφάνιση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με άμφια ιερέα εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Βήμα FM».

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η αισθητική του δεν συνάδει με την εικόνα του κ. Διαμαντόπουλου στο καρναβάλι ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα που προέκυψε στην συνέχεια είναι δείγμα λαϊκισμού.

  «Είναι κακόγουστος. Τρομερά κακόγουστος. Αλλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν διασκεδάζω με τον τρόπο του, διότι ήταν ένα κακόγουστο καρναβάλι. Δεν ήταν όαση ομορφιάς. Έκανε ένα απλοϊκό σόου, ένα νούμερο και το πήραν τώρα και από εκεί ξεκινά η χρήση του λαϊκισμού.

  Ξεκίνησαν επειδή είναι βουλευτής, αλλά αυτός ένιωθε καρναβαλιστής. Αν ήμασταν μια αξιακή κοινωνία, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θα ήταν καρναβαλιστής. Αλλά πρώτον, ασχολούμαστε με αυτό το περιστατικό επειδή είναι βουλευτής. Και δεύτερον, επειδή είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τίποτε άλλο».

  Ο κ. Τατσόπουλος έδωσε εξηγήσεις αναφορικά με την χθεσινή του τοποθέτηση για την σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκ��ατία επισημαίνοντας ότι και στην Νέα Δημοκρατία υπάρχουν ακραία στοιχεία που πρεσβεύουν ακροδεξιές θέσεις χωρίς ωστόσο να δημιουργείται πρόβλημα.

  «Και αντίστοιχα είπα ότι υπάρχουν αντίστοιχες περιθωριακές απόψεις στη Ν.Δ. που δεν ξέρω πόσο περιθωριακές είναι. Όπως είπα ονομαστικά το «Δίκτυο 21» που είχε μεγάλη διείσδυση στη Ν.Δ. και προέρχονται από εκεί ο Λαζαρίδης και ο Κρανιδιώτης. Πρεσβεύουν απόψεις αλυτρωτικές, προκαλυμμένα ή απροκάλυπτα. Ακροδεξιές. Κάνει γαργάρα όμως η Ν.Δ. (στην ανακοίνωση) στο ακροδεξιό «τμήμα»… Και για να δεις σε τι ωραίο δημοσιογραφικό επίπεδο ζούμε, τα μισά σ’ ότι λένε ότι η Ν.Δ. ζητάει να διαγράψει (ο ΣΥΡΙΖΑ) τους συμπαθούντες την τρομοκρατία και τα άλλα μισά ότι ζητάει να διαγράψει εμένα. Καταλαβαίνεις, δηλαδή, τι αχταρμάς έγινε.

  Απ’ όσο ξέρω, ο κ. Γιαννόπουλος δεν είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Μπασέφσκι είναι. Είναι δύο άνθρωποι που ήταν στο Δίκτυο Κοινωνικών Δικαιωμάτων που τους θεωρεί πολιτικούς κρατουμένους. Για να επανέλθουμε στη Ν.Δ. και το μοντάζ της, αυτοί οι άνθρωποι δεν παίζουν ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια περιθωριακή φωνή. Δεν είναι η κεντρική, επίσημη φωνή και δεν έχει καμία σχέση», τονίζει ο κ. Τατσόπουλος.

  Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στην Ραχήλ Μακρή με αφορμή την διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους, σχολιάζοντας «Βλέπει χούντα από το πρωί ως το βράδυ και μιλάει για άνομα συμφέροντα που την έχουν στοχοποιήσει προσωπικά. Είναι το λουλούδι της συνωμοσιολαγνείας».

  Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος διαχώρισε την θέση του από τις ευρωσκεπτικιστικές τάσεις που παρατηρούνται λέγοντας χαρακτηριστικά, «εγώ πιστεύω ότι είμαστε φιλοευρωπαϊκό κόμμα. Διότι αν δεν ήμασταν, θα ήμουν τώρα ανεξάρτητος βουλευτής… κάτω Καλαμάτας».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα