Στρατούλης: Εξευτελιστική πρωτιά

Στρατούλης: Εξευτελιστική πρωτιά

«Η Ελλάδα κρατά σταθερά την εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζοντας τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

«Μία μόλις ημέρα αφότου είχαμε προειδοποιήσει τον υπουργό Εργασίας και την κυβέρνηση να μην πανηγυρίζουν με βάση ψεύτικα στοιχεία για δήθεν πάγωμα ή και μείωση της ανεργίας και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», ήλθε και πάλι σήμερα η Eurostat με τα επίσημα στοιχεία της να επιβεβαιώσει ότι η χώρα μας για δέκατο τρίτο συνεχή μήνα κρατά την εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία», αναφέρει ο κ. Στρατούλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά ανεργίας στις χώρες του φτωχού ευρωπαϊκού Νότου έναντι των μειωμένων ποσοστών ανεργίας στις χώρες του πλούσιου ευρωπαϊκού Βορρά αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ποιος χάνει και ποιος κερδίζει από τις πολιτικές της αιώνιας λιτότητας της ευρωζώνης και της κ. Μέρκελ και γιατί αυτές πρέπει να ανατραπούν από τους λαούς της Ευρώπης».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ