Αποσύρθηκαν εκπρόθεσμες τροπολογίες

Αποσύρθηκαν εκπρόθεσμες τροπολογίες

Δεν έκανε αποδεκτή τελικώς η κυβέρνηση – διά του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- τη συζήτηση τριών τροπολογιών που κατατέθηκαν εκπρόθεσμα στο νομοσχέδιο για την «Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων», η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε απόψε στην Ολομέλεια.

 Η κατάθεση των τριών τροπολογιών (οι οποίες αφορούσαν στην παράταση προθεσμίας για την αδειοδότηση κεραιών εκπομπής ψηφιακού σήματος, το ΤΑΙΠΕΔ και την εκκλησιαστική περιουσία) προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την απόσυρσή τους.

 «Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο να νομοθετεί έτσι. Nα αποσυρθούν», απαίτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δ. Παπαδημούλης.

«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες, οι τροπολογίες είναι εκπρόθεσμες και για εμένα δεν υπάρχουν», απάντησε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, πάντως, υπερασπίστηκε το περιεχόμενο της τροπολογίας για την αδειοδότηση κατασκευών κεραιών, τονίζοντας πως δεν πρόκειται ούτε για δώρο, ούτε για δωρεά σε ιδιοκτήτες καναλιών, όπως υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης, αλλά έρχεται, όπως σημείωσε, σε υλοποίηση αιτήματος των ανεξάρτητων αρχών να ρυθμιστεί το ζήτημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ