ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση και βαριές εκφράσεις στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση και βαριές εκφράσεις στη Βουλή

Έξαλλη έγινε η αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Βουλής για το 2014, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης διέκοψε τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και δεν υπάκουε στις ενστάσεις της να περιμένει τη σειρά του για να μιλήσει.

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής είχε μιλήσει για σκάνδαλο αναφερόμενος στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που αφορά το  Τεχνικό  Επιμελητήριο Ελλάδας.

«Μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε οι 300 αντιπρόσωποι του Έθνους; Να σκεφτούμε  όταν μας πάνε τέσσερις να μην φτύνουν πάνω από το μνήμα μας…» είπε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη του είπε: «Κύριε υπουργέ με αυτές τις διατάξεις κανείς δεν συμφωνεί. Μας έλεγαν ότι καταρρέει η οικονομία και ψηφίζαμε. Μην χρεώνεστε πράγματα που ούτε σας αξίζουν, ούτε σας τιμούν».

Όταν όμως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πήρε το λόγο υποστήριξε ότι «το σκάνδαλο υπάρχει μόνο στο μυαλό του προέδρου» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ.Κακλαμάνη που ανέβασε ιδιαίτερα την ένταση στην αίθουσα.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής με έντονο ύφος ζήτησε να μην καταγράφονται όσα έλεγε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ