Κατσέλη: “Στους ώμους του Τσίπρα πέφτει μεγάλη ευθύνη”

Κατσέλη: “Στους ώμους του Τσίπρα πέφτει μεγάλη ευθύνη”

Στο ενδεχόμενο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, καθώς υπογράμμισε πως πέφτει μεγάλη ευθύνη στους ώμους του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης.

“Αυτή τη στιγμή στους ώμους του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ πέφτει μια μεγάλη ευθύνη. Είναι βασικός πυλώνας αυτής της συμπαράταξης, της ευρύτατης συμπαράταξης δυνάμεων, αλλά πρέπει να κάνουν υπερβάσεις. Πρέπει να αντιληφθούν ότι ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αν θέλετε ο κόσμος ή το στελεχιακό δυναμικό που ψήφιζε τον χώρο πριν 10 χρόνια, άρα πρέπει να γίνουν υπερβάσεις και πρέπει να προτάξουν πραγματικά και να εξειδικεύσουν το πρόγραμμά τους ακόμα περισσότερο και κυρίως να πλαισιωθούν από ανθρώπους που έχουν εμπειρίες. Διότι η διακυβέρνηση της χώρας θα είναι πάρα πολύ δύσκολη”, δήλωσε η πρώην υπουργός.

Την ίδια στιγμή, η Λούκα Κατσέλη, ξεκαθάρισε πως όποια και να είναι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και πρόσθεσε πως θα πρέπει να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις στα ζητήματα που βιώνει ο κόσμος.

“Ας μην έχουμε αυταπάτες. Όποιος έρθει στην κυβέρνηση, μετά από αυτή την περίοδο, θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Προβλήματα που έχουν να κάνουν και με την οικονομική πολιτική, με τους θεσμούς, με την λειτουργία της Δημοκρατίας, με την κοινωνική συνοχή. Και τότε θα είναι ο κόσμος ο οποίος θα ζητάει πραγματικά απαντήσεις στα ζητήματα τα οποία βιώνει. Αν μπει μια προοδευτική κυβέρνηση στα πράγματα θα έχουμε ένα κύμα διεκδίκησης η οποία αν δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα αιτήματα, θα τα βρει μπροστά της. Και πρέπει να πετύχει αυτή η κυβέρνηση“, κατέληξε η κ. Κατσέλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ