BINTEO-Παπούλιας: Το 2014 θα είναι καλύτερο

BINTEO-Παπούλιας: Το 2014 θα είναι καλύτερο 

 

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά το τέλος της καθιερωμένης συνάντησης για ανταλλαγή ευχών με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Όπως είπε το 2014 θα είναι καλύτερο από προηγούμενες χρονιές, καθώς, όπως τόνισε, κάποια πράγματα θα κινηθούν καλύτερα.

Είχε μακρά συνομιλία με τον υπουργό Οικονομικών για τον οποίο, είπε, πως έχει αισιοδοξία μαχητή και, όπως τόνισε σε αυτούς τους μαχητές συγκαταλέγεται και ο ίδιος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει πολιτική ηρεμία, καθώς, όπως τόνισε, δεν συμφέρει κανέναν η πολιτική αναταραχή, ενώ, αναφερόμενος στα φαινόμενα διαφθοράς, ο ίδιος ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό, κ. Αθανασίου, να πάρει κεφάλια.

«Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια», ενώ, αναφερόμενος για τις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου, χαρακτήρισε αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων, αν και, όπως είπε, το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος στο θέμα των εξοπλιστικών, ο κ. Παπούλιας, είπε «πως πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικές νομοθετικές ρυθμίσεις, τονίζοντας πως δεν μπορεί συγκεκριμένοι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ότι κάνουν.

«Και στην Ευρώπη παλαιότερα είχαν το μέλι και έβαζαν ολόκληρο το χέρι μέσα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ευχές με τον Πρόεδρο αντήλλαξαν ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ