ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: “Απογοητεύονται όσοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή”

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: “Απογοητεύονται όσοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή”

Την βεβαιότητα πως δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία του μεσαίου και φτωχού πολίτη, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της βουλής, με αφορμή την ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς. Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως πλέον αναγνωρίζονται οι «θυσίες» του ελληνικού λαού καθώς η χώρα μας «βγαίνει πραγματικά από την κρίση». Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε πως για την εξέλιξη αυτή «απογοητεύονται καθαρά όσοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή και όσοι δεν έχουν να διατυπώσουν καμία πολιτική πρόταση».

Παράλληλα, επισήμανε πως το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η ανεργία και υπογράμμισε πως τα μηνύματα που παίρνει η κυβέρνηση είναι αισιόδοξα, ενώ πρόσθεσε πως όλα τα δημοσιονομικά επιτεύγματα που έχει καταφέρει η ελληνική κυβέρνηση οφείλονται στις «διαρθρωτικές αλλαγές» και όχι «στα κάθετα δημοσιονομικά μέτρα».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία ότι «μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής πιο σίγουρη και  πιο κοντά στο αίσθημα της εξόδου από την μέγγενη της κρίσης».  

 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ