ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στην Επιτροπή για τους πλειστηριασμούς

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός για τους πλειστηριασμούς

Άναψαν τα αίματα το πρωί και διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση και ενημέρωση στους βουλευτές από τον Γιάννη Στουρνάρα, για το νομοσχέδιο με τους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η συζήτηση ξεκίνησε σε πολεμικό κλίμα όχι τόσο από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που ήταν έντονες, αλλά, κυρίως, από τις οργισμένες αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι είπαν ότι δεν είναι δυνατόν σε ένα νομοσχέδιο που αφορά τους πλειστηριασμούς να μπαίνουν άσχετα άρθρα από διάφορα υπουργεία.

Ήταν πολλοί οι κυβερνητικοί βουλευτές, ανάμεσά τους και η κ. Μπακογιάννη που ζήτησαν να αποσυρθούν αυτά τα άρθρα, να μείνει μόνο ότι αφορά τους πλειστηριασμούς και ενδεχομένως κάποιες άλλες μνημονιακές υποχρεώσεις και τα υπόλοιπα άρθρα να φύγουν.

Μεγάλη αντίδραση υπήρξε και για το θέμα των προστίμων στην εφορία.

Ο κ. Στουρνάρας αφαίρεσε τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου. Ωστόσο, δεν αφαίρεσε το άρθρο για τα πρόστιμα στην εφορία, παρά τις αντιδράσεις βουλευτών.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο κ. Βλάχος, ο πρόεδρος της Επιτροπής, κατήγγειλε το πρωί ότι βουλευτής τραβούσε όσα γίνονταν με το κινητό τηλέφωνο βίντεο, για να το ανεβάσει, όπως είπε ο κ. Βλάχος, σε κάποιο site.

Μάλιστα, κάποιοι βουλευτές που ήταν μέσα στην Επιτροπή είπαν ότι η βουλευτής που τραβούσε αυτό το βίντεο ήταν η κ. Ζαρούλια από τη Χρυσή Αυγή.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ