ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γρηγοράκος έκανε πίσω

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γρηγοράκος έκανε πίσω

 

Φαίνεται ότι τελικά οι πρωινές διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση που έκαναν κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, έπιασαν τόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, πλέον, το υπουργείο Εσωτερικών μιλάει για την ανάγκη διορθώσεων στην περίφημη λίστα με τις 3.707 θεωρήσεις ως πλεονάζον προσωπικό των εργαζομένων στους δήμους και συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχε ο κ. Γρηγοράκος, παρουσία και του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη με την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων να επικαιροποιηθεί η αξιολόγηση των δομών των δήμων που είχε γίνει με στοιχεία του περασμένου Ιουνίου, αλλά, κυρίως, να διορθωθεί.

Το έργο της επαναξιολόγησης θα αναλάβει η Κοινή Επιτροπή του υπουργείου και των δημάρχων που θα κάνει και τις διορθώσεις με βάση τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν για κάθε δήμο.

Ο κ. Γρηγοράκος σε δηλώσεις του είπε ότι «έκανα ένα ακόμη βήμα πίσω». Είπε, επίσης ότι δεν συνδέεται όλη αυτή η διαδικασία ούτε καν με την εθελοντική κινητικότητα πολύ περισσότερο με τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ