ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Τρία πουλάκια κάθονται…

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Τρία πουλάκια κάθονται…

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Γιώργο Βαρεμένο με αφορμή το θέμα των πλειστηριασμών. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αντέδρασε έντονα στην άρνηση του κ. Βαρεμένου να έχει διάλογο μαζί του και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης.

«Δεν έχουν τι να πουν και το γυρίζουν στο τσάμικο. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαμτζής.

Ο κ. Βαρεμένος σχολιάζοντας την τοποθέτηση της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρίας Ρεπούση, αναφορικά με την περαιτέρω μείωση που θα υποστούν οι τιμές των ακινήτων από τους πλειστηριασμούς, έκανε λόγο για «βλαχοδημάρχους που υπόσχονται διάφορα».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συζητήσει με τον κ. Τζαμτζή καταγγέλλοντας «την εικόνα που παρουσιάζει το πολιτικό προσωπικό της χώρας». Το γεγονός αυτό εξόργισε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική.

«Ενώ βρίζετε στις Σκουριές την εταιρεία του χρυσού, πάτε και επενδύετε στην Black Rock και της Goldman Sachs. Κοροϊδεύετε τον κόσμο», ήταν η απάντηση του κ. Τζαμτζή.

 

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ