ΒΙΝΤΕΟ-Νταβρής: «Ομερτά» για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

ΒΙΝΤΕΟ-Νταβρής: «Ομερτά» για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

 

Αναφορά σε ένα από τα δημοσιεύματα της Realnews για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, με τίτλο «Καταγγελία-φωτιά για δώρα στα εξοπλιστικά» έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής, από το βήμα της Βουλής, όπου είναι σε εξέλιξη η συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

«Τι έγινε μετά το δημοσίευμα;» διερωτήθηκε ο κ. Νταβρής «διατάχθηκε κάποια έρευνα;» .

«Όχι» απάντησε ο ίδιος και συνέχισε: «Ούτε πρόκειται να διαταχθεί, γιατί αυτή η ‘ομερτά’ δεν γίνεται επειδή δεν έχουμε στοιχεία, αλλά επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του τόπου».

Επίσης, έκανε λόγο για «παράγκα» και στις Ένοπλες Δυνάμεις, η οποία «ζει και βασιλεύει».

«Όποιος γίνει κυβέρνηση, αυτόν τον καρκίνο της διαπλοκής πρέπει να τον κάψει, να τον λιώσει, να τον εξαφανίσει. Δεν τη βλέπω αυτή την κίνηση» σημείωσε ο κ. Νταβρής και συνέχισε: «ποιος τη βύθισε στην κρίση τη χώρα; Και αν βγει, με αυτό τον καρκίνο στα Υπουργεία Άμυνας και στα άλλα, δεν θα ξαναπέσει στην κρίση; Θα ξαναπέσει γιατί πολιτικό σύστημα γέρνει στην πλευρά των λίγων και όχι του λαού».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επέκρινε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο επειδή όταν ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν εγκάλεσε τον τότε Γενικό Γραμματέα Εξοπλισμών κ. Βασιλάκο «να του πει ποιος είσαι εσύ που λες ότι τα επιτελεία κάνουν προτάσεις εξοπλιστικών που δεν στηρίζονται σε πραγματικές ανάγκες της χώρας; Κουβέντα».

Δείτε τα Βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ