Έρχονται νέες ποινικές διώξεις για την Χ.Α.

Έρχονται νέες ποινικές διώξεις για την Χ.Α.

Το αληθινό πρόσωπο των χρυσαυγιτών αποκαλύπτουν τα ανατριχιαστικά βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα, απάντηση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος σε ομιλία του στη βουλή έκανε λόγο για σκευωρία που στήνεται στον Άρειο Πάγο, έδωσαν χθες εισαγγελικές πηγές, οι οποίες τόνισαν ότι η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με σενάρια.

Απάντηση της Δικαιοσύνης στον Κασιδιάρη

Με τον αρχηγό της οργάνωσης ουσιαστικά να ομολογεί έκνομες πράξεις στις οποίες προχώρησαν κατά το παρελθόν μέλη της, τον Ηλία Κασιδιάρη να πυροβολεί πινακίδες και βουλευτές της Χ.Α. να… ποζάρουν πλάι στον Αδόλφο Χίτλερ, συνεχίζεται το «μπαράζ» των αποκαλύψεων για τις δραστηριότητες αλλά και για τις αντιλήψεις της οργάνωσης.

Οι ανακρίτριες της υπόθεσης φέρονται να μελετούν λέξη προς λέξη τις ομιλίες του γενικού γραμματέα του κόμματος. Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από παλαιότερη ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε «κλειστή» συγκέντρωση, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «μαχαιρώματα» που έλαβαν χώρα σε υποβαθμισμένες περιοχές στην Αττική: «Δεν έκανε τίποτα λέει η Χρυσή Αυγή για την πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, την Κυψέλη. Ποιοι μαχαιρώθηκαν για να μείνουν κάποια κομμάτια ελληνικά;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της ίδιας ομιλίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρεται στη δημοκρατία της Βαϊμάρης, ενώ δεν κρύβει ότι στόχος του είναι το τι ακολούθησε αυτής της περιόδου: «Μετά τη Βαϊμάρη ξέρετε τι ακολούθησε. Ε λοιπόν, για κάτι τέτοιο αγωνιζόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα. Δεν το κρύβω και είμαι περήφανος για αυτό».

Από τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως έχει γίνει σαφές ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι… λάτρης των όπλων. Χθες, δημοσιοποιήθηκε βίντεο το οποίο τον δείχνει ημίγυμνο να πυροβολεί στην ύπαιθρο με στόχο μία ταμπέλα, με την επιγραφή «Αρχαία Λατομεία». Ο συνήγορος του βουλευτή, δήλωσε ότι τα νέα στοιχεία δεν έχουν καμία νομική αξία.

Εξάλλου, το ναζιστικό φρόνημα των βουλευτών της Χ.Α. αποκαλύπτεται σε «πειραγμένη» φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ με τέσσερα μικρά παιδιά της εποχής. Τα κεφάλια των παιδιών στην φωτογραφία έχουν αντικατασταθεί από τα πρόσωπα των Παναγιώταρου, Κασιδιάρη, Γερμενή και Λαγού.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τις αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας παρείχε πλήρη στήριξη στην Αστυνομία, λέγοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στην επανεμφάνιση του νεοναζιστικού φαινομένου στην ελληνική κοινωνία έχει δώσει δείγματα γραφής, καθώς αντιμετώπισε το νεοναζιστικό φαινόμενο και την πολιτική του έκφανση της Χ.Α.».

ΕΔΕ για τον αδερφό του Κασιδιάρη

Στο μεταξύ, την άμεση αντίδραση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου προκάλεσε φωτογραφία που εμφανίζει τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των ειδικών δυνάμεων, να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Πηγή: Real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ