Σκουρλέτης: Κοροϊδία και τραγωδία ταυτόχρονα

Σκουρλέτης: Κοροϊδία και τραγωδία ταυτόχρονα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης.

«Δεν ξέρω τι θα βγάλει αυτή η έρευνα, βλέπω όμως μια ευαισθησία την οποία δεν έχουμε εδώ, παρότι την οφείλουν οι κυβερνόντες απέναντι σε όλους αυτούς οι οποίοι ζουν με τον τρόπο που ζουν», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Η κομισιόν, η τρόικα, ενώ ασκούν πολιτική, δεν ελέγχονται. Υπάρχει ένα θέμα ενός δομικού ελλείμματος δημοκρατικής λειτουργίας της Ευρώπης».

«Πρόκειται για μια παράσταση με συγκεκριμένους ρόλους. Ο ρόλος της τρόικας είναι να ζητά να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της ίδιας της κυβέρνησης και η κυβέρνηση επειδή βλέπει ότι βρίσκεται μπροστά σε τρομαχτικά αδιέξοδα αλλά δεν αντέχει αυτή τη στιγμή και την κοινωνική κατακραυγή υποκρίνεται πως διαπραγματεύεται».

«Απορώ πως έχει το θράσος η κυβέρνηση να λέει ότι διαπραγματεύεται το δικαίωμα των πολιτών στην πρώτη κατοικία. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι καν στο τραπέζι. Πρόκειται περί κοροϊδίας και τραγωδίας ταυτόχρονα», σχολίασε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ