Χρυσή Αυγή:Από το διαδίκτυο οι “φωτογραφίες ντοκουμέντα”

Χρυσή Αυγή:Από το διαδίκτυο οι “φωτογραφίες ντοκουμέντα”

“Από το διαδίκτυο οι “φωτογραφίες ντοκουμέντα”!” επισημαίνει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας: “Πιάσαμε στα πράσα τα παπαγαλάκια”.

“Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της “Χρυσαυγειάδας”, το οποίο έχει ως κύριο μενού τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος του νέου σόου στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν είναι άλλος από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ή όπως είπε και ο συναγωνιστής Παναγιώταρος: “Φάτε μνημόνιο το βράδυ”. Αυτά που θέλουν να περάσουν τα παπαγαλάκια ως νέα ντοκουμέντα, δεν είναι τίποτα άλλο από φωτογραφίες που καθένας βρίσκει στο διαδίκτυο. Άρα με αυτήν την λογική των τσοντοκάναλων κάθε υπολογιστής είναι ένα εν δυνάμει οπλοστάσιο ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης” αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

“Πέρα από το βίντεο με το παραλήρημα των δημοσιογράφων του Alpha, παραθέτουμε τις εν λόγω φωτογραφίες που διέρρευσαν από την δικογραφία και τους ανάλογους συνδέσμους που αποδεικνύουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά μπορεί να τις βρει οποιοσδήποτε!” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής παρατίθενται το βίντεο του Alpha και σειρά φωτογραφιών που συνοδεύονται με ανάλογους συνδέσμους στο διαδίκτυο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ