ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Χρυσοχοϊδη στους ΑΝ.ΕΛ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Χρυσοχοϊδη στους ΑΝ.ΕΛ.

 

Επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπέλυσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με αφορμή την συζήτηση για το σχέδιο νόμου «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των Συμβάσεων Παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, όταν σημείωσε ότι “χαρίζετε 3 δις ευρώ στους εργολάβους, αντί να τους καταγγείλετε τις συμβάσεις και να τους στείλετε στον εισαγγελέα”.

“Να του πείτε ότι τα έστειλα εγώ παντού”, είπε ο υπουργός Υποδομών.

“Οι εκβιαστές που επιχειρούν διάφορες μεθοδεύσεις προκειμένου να μην προχωρήσουν τα έργα, θα διαψευστούν αυτή τη φορά” τόνισε, συνεχίζοντας:

“Ετοιμάζω διάταξη όπου θα υποχρεωθούν σε αποζημιώσεις. Για να τελειώνουμε με την ιστορία των εκβιαστών, που δήθεν επικαλούμενοι τους εισαγγελείς, οδηγούν τη χώρα σε μαρασμό και υπονομεύουν την ανάπτυξη”, υπογράμμισε.

 

“Να πάτε όπου θέλετε. Όταν θα τελειώσει η διαδικασία, να ρθείτε να ζητήσετε μια συγγνώμη. Γιατί πάτε όλη τη μέρα στους εισαγγελείς, αποτελέσματα δεν βλέπουμε και διασύρετε ανθρώπους” είπε με τον Βασίλη Καπερνάρο να αντιδρά από τα έδρανα.

“Κύριε Καπερνάρο, τα ξέρετε καλύτερα από μένα αυτά. Και τις παραπομπές, και τα ΣΔΟΕ, ξέρετε πολύ καλά” απάντησε ο κ .Χρυσοχοϊδης ο οποίος έστρεψε τα βέλη του και κατά του Τέρενς Κουίκ.

 

“Αφού θέλετε να διασπείρετε το μίσος…γιατί άκουσα τον Κουικ να λέει κάτι που μέχρι τώρα άκουγα από τους λεβέντες της Χ.Α. δηλαδή αν ‘θα είναι όλοι Έλληνες στα έργα;” σημείωσε ο υπουργός Υποδομών.

 “Δεν θα υπάρχει ούτε ένας ανασφάλιστος εργαζόμενος” διαβεβαίωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης , προσθέτοντας:”Αρχίσατε κι εσείς; έχετε διολισθήσει προς αυτές τις κατευθύνσεις (σσ της Χ.Α.);

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ