Γρηγοράκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην αποτυχία

Γρηγοράκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην αποτυχία

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τον προϋπολογισμό και όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Υπάρχει διαπραγμάτευση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι αποφάσεις που παίρνονται σε αυτά τα επίπεδα είναι πάρα πολύ δύσκολες και πολύ αργές», σχολίασε αρχικά ο κ. Γρηγοράκος και συνέχισε:

«Τώρα είμαστε πιο έμπειροι και θα τα καταφέρουμε. Πιο πριν ήμασταν άπειροι κι εμείς ήταν άπειροι και αυτοί γι αυτό μας οδήγησαν σε λάθος πρόγραμμα. Τώρα όμως γίνεται πραγματική διαπραγμάτευση».

«Η αντιπολίτευση αυτόν τον καιρό έχει ξεπεράσει τα καθημερινά που μπορεί να κάνει μια αντιπολίτευση. Δεν νομίζω ότι προσφέρει στον τόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει και ονειρεύεται την αποτυχία της κυβέρνησης, άρα την αποτυχία της χώρας», σχολίασε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γρηγοράκος.

«Εμείς θα πάμε να προστατέψουμε την πρώτη κατοικία των πολιτών. Είναι φετίχ. Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είναι και ανάγκη και φετίχ», τόνισε ακόμα μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ