Απειλεί να καταψηφίσει ο Κασσής

Απειλεί να καταψηφίσει ο Κασσής

 

“Δεν κάνω βήμα πίσω” δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, που τονίζει ότι θα καταψηφίσει τόσο ένα νομοσχέδιο που θα προβλέπει άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας όσο και το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων , σε περίπτωση που αλλάξουν όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί.

“Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω ούτε ένα βήμα πίσω και στο θέμα που έχει να κάνει με το φόρο των ακινήτων αν αλλάξει, σε αυτά που είχαν συμφωνηθεί . Αν το απέρριψε η τρόικα, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να ψηφίσω κάτι διαφορετικό από εκείνο που συμφωνήθηκε και αναθεωρήθηκε σύμφωνα και με την πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ” τόνισε ο κ. Κασσής μιλώντας στον Realfm στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς, είπε, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. “Αν η τρόικα σκέφτεται να μην κάνει πίσω και να βάλει χέρι στα φτωχά νοικοκυριά ούτως ώστε να χάσουν και τα σπίτια τους, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν πρόκειται να περάσει σε καμία περίπτωση” υπογράμμισεκαι πρόσθεσε: “Από εκεί και πέρα ας σκεφτούν πολύ καλά τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια”.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η τρόικα πρέπει να πειστεί  ότι οι άνθρωποι έχουν κάνει μεγάλες θυσίες και επισήμανε: “Αν δεν υπάρξει κοινωνική πολιτική ώστε να υπάρξη κοινωνική σταθερότητα δεν θα υπάρξει και πολιτική σταθερότητα στο μέλλον”.

“Ποιος ο λόγος ύπαρξης της κυβέρνησης και εμού ως βουλευτή τη στιγμή που θα ψηφίσω άρση πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας” διερωτήθηκε, καταλήγοντας: “Σε μενα δεν υπάρχουν διλήμματα…”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ