Παπαδημούλης: Δεν περίμενα ότι ο Άδωνις θα ήταν τόσο βρώμικος

Παπαδημούλης: Δεν περίμενα ότι ο Άδωνις θα ήταν τόσο βρώμικος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και την πρόταση εξεταστικής επιτροπής.

«Η ουσία είναι ότι επιχειρείται να εξουσιοδοτηθεί ο υπουργός να πάρει αποφάσεις που κοστίζουν δισεκατομμύρια και γι αυτούς που θα τα εισπράξουν αλλά και για αυτούς που θα τα πληρώσουν», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Θα υπάρχει και μια ανακατανομή σε βάρος της δημόσιας δαπάνης και υπέρ της ιδιωτικής δαπάνης. Θα πληρώνει ολόκληρη τη διαφορά αν δεν παίρνει γεννόσημο».

Για τον Α. Γεωργιάδη, ο κ. Παπαδημούλης είπε:

«Ήξερα για τον κ. Γεωργιάδη ότι είναι ακραίος. Ήξερα ότι είναι αναξιόπιστος. Έβριζε τον Σαμαρά ως τον χειρότερο υπουργό και τώρα τον θεωρεί τον καλύτερο πρωθυπουργό. Έλεγε ότι δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία και τώρα είναι πρωτοκλασάτος δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο μικρός και τόσο βρώμικος» και πρόσθεσε:

«Βρώμικος είναι όταν καταγγέλλει ένα κόμμα το οποίο δεν έχει κυβερνήσει. Το οποίο δεν έχει καμία ευθύνη για τις αποφάσεις που οδήγησαν σε αυτό το πάρτι. Το καταγγέλλει ότι δήθεν υπηρετεί συμφέρονται.  Είμαστε τόσο φτηνοί  και τόσο βλάκες ώστε για 3.500 ευρώ διαφημιστικά έσοδα που πήρε «το κόκκινο», να πουληθούμε;».

«Αν επικεντρώναμε αποκλειστικά την πρόταση στον Ε. Βενιζέλο θα μας έλεγαν ότι η πρόταση μας στοχοποιεί τον Βενιζέλο. Αντίθετα, η πρόταση μας λέει να ψαχτούν οι πάντες και τα πάντα από την αφετηρία μέχρι και τον νόμο Βενιζέλου. ΑΝ το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι όλα έχουν γίνει σωστά, αν η ΝΔ θεωρεί ότι αντέχει τον έλεγχο, ας ψηφίσουν την πρόταση εξεταστικής επιτροπής», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και συμπλήρωσε:

«Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ δυσάρεστα, όταν μετά το παρών της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση έσπευσαν να πουν όχι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ