Λοβέρδος: Ο Στουρνάρας είναι ανύπαρκτος…

Λοβέρδος: Ο Στουρνάρας είναι ανύπαρκτος…

Ο Πρόεδρος της Συνφωνιας για τη Νέα Ελλάδα και βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση εξεταστικής για τα ναυπηγεία, ενώ χαρακτήρισε «ανύπαρκτό Υπουργό» τον Γ. Στουρνάρα στα ιδιωτικά οικονομικά.

«Η τροπολογία του υπουργείου Υγείας πρέπει να ψηφιστεί. Τα καλά της είναι περισσότερα από τα κακά της. Η αδυναμία να ελέγξουν τον όγκο της συνταγογράφισης τους οδηγεί σε περισσότερη μείωση της τιμής. Στο προκείμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάθος», σχολίασε αρχικά ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι η συζήτηση στη βουλή θα είναι άγονη. Η εκτίμηση των αριθμών λέει ότι δεν θα περάσει η πρόταση αυτή. Αν περνούσε θα είχαμε μια επανάληψη ενός show πολιτικού που δεν θα οδηγούσε κάπου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος περιμένει κάτι καλύτερο και όχι την επανάληψη των κακών στιγμών του δικομματισμού», είπε για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής και ξεκαθάρισε:

«Θα ψηφίσομε εναντίον της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ποτέ στο τέλος μιας χρονιάς δεν ξέρεις πόσο έχει κλείσει ο υπολογισμός στου. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο μετά για να δεις πως θα κλείσει. Το 13 έχει ορισμένα ερωτηματικά. Πόσο θα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα. Το μέγεθός του είναι αμφισβητούμενο», σχολίασε ακόμα και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να φοβάται κανένας σπάσιμο του προγράμματος ή διάρρηξη των σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για διαπραγμάτευση. Εκτιμώ ότι ο Σαμαράς, δεν θα το χάσει αυτό».

«Ο κ. Στουρνάρας δεν λέει ψέματα για τα δημόσια οικονομικά αλλά είναι ανύπαρκτος για τα δημόσια οικονομικά. Είναι απαράδεκτος στο συγκεκριμένο θέμα», ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του, σε σχετική ερώτηση που αφορά τις δημεύσεις περιουσιών και τις προφυλακίσεις πολιτών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη. Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας ανύπαρκτος υπουργός στην καθημερινή οικονομία»».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ