Χαρακόπουλος: Η ΝΔ κόμμα των δύσκολων αποστολών

Χαρακόπουλος: Η ΝΔ κόμμα των δύσκολων αποστολών

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στις Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας ψήφησε στην ΔΗΜΤΟ Λάρισας.

Ο κ. Χαρακόπουλος με αφορμή την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι είναι το κόμμα των δύσκολων αποστολών. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έχει αναλάβει το κύριο βάρος της  επίλυσης των τεράστιων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που μας κληρονόμησε ο λαϊκισμός, και που μας οδήγησε εντέλει στο χείλος της χρεοκοπίας και στα μνημόνια.

Εύχομαι και ελπίζω η ανασυγκρότηση της οργανωτικής δομής του κόμματος να υπηρετήσει το ζωτικό στόχο των ανοιχτών διαύλων της αμφίδρομης σχέσης με την κοινωνία.

Δηλαδή να μεταφέρει τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πλατιών κοινωνικών στρωμάτων, που πολιτικός εκφραστής τους παραμένει η Νέα Δημοκρατία αλλά και να πετύχει να επικοινωνήσει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να ξεπεράσουμε την κρίση σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και να διατηρήσουμε αρραγή την κοινωνική συνοχή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ