Αναλυτικά οι ψήφοι ΠΑΣΟΚ,ΝΔ

 Στην ψηφοφορία καταγράφηκαν πολλοί διαγραφέντες βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία οι οποίοι είχαν καταψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, αλλά υπερψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο των υπουργείων Υγείας και Εργασίας.

Από τους προσφάτως διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

«Ναι» ψήφισαν ο Αλ. Αθανασιάδης και Χρήστος Μαγκούφης, «όχι» ψήφισαν ο Χρ. Κατσούρας και ο Γιάννης Αμοιρίδης.

«Παρών» δήλωσαν δώδεκα βουλευτές οι: Λάμπρος Μίχος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλειος Τόγιας, Γ. Κασσάρας, Χάρης Καστανίδης, Γ. Παπαμανώλης, Ηλ. Θεοδωρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μαρία Κυριακοπούλου, Λούκα Κατσέλη, Κυριακή Τεκτονίδου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου . 

Απόντες από την ψηφοφορία ήταν η Άννα Βαγενά, η Βάσω Παπανδρέου, ο Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέα Βουδούρης και Τσετίν Μαντατζί, Σπύρος Κουβέλης. 

Συντεταγμένα ψήφισαν και κατά την αποψινή ψηφοφορία (όπως στην χθεσινοβραδυνή) και οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν προειδοποιηθεί ότι δεν θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή είχαν καταψηφίσει πριν από λίγες ημέρες το άρθρο για τα εργασιακά στην τελευταία δανειακή σύμβαση.

Πρόκειται για τους βουλευτές Γιάννη Κουτσούκο, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, Παναγιώτη Δημητρουλόπουλο, Δημήτρη Κουσελά, Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρη Καρύδη, Μαρία Μίχου και Μιχάλη Τζελέπη.

Από τη ΝΔ, “ναι” σε όλα ψήφισαν επτά διαγραφέντες από την Κ.Ο. και το κόμμα, οι: Τάσος Καρυπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Παπασιώζος Και Γ. Βαγιωνάς. ‘Αλλοι επτά από τους βουλευτές που διαγράφηκαν υπερψήφισαν επί της αρχής και είπαν όχι σε άρθρα. Πρόκειται για τους: Γ. Βλάχο, Μ. Γιαννάκη, Κ. Μαρκόπουλο, Κ. Γκιουλέκα, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γ. Καρασμάνη και Μ. Τζήμα. Στο “όχι” επέμειναν ο Δημήτρης Σταμάτης και η Έλενα Κουντουρά. 

Απόντες από την ψηφοφορία ήταν οι: Σπύρος Γαληνός Τσαμπίκα Ιατρίδου, Παναγιώτης Μελάς και Χρ. Ζώης. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ