Η μεγάλη “σφαγή” στο ΠΑΣΟΚ

‘Εντονο είναι το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρουσιάζει την πλατφόρμα του για το κόμμα, η πελυρά Βενιζέλου κάνει αγώνα δρόμου για τη συλλογή, όσο είναι δυνατό, περισσότερων υπογραφών από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.Συνεργάτες του μάλιστα έλεγαν πριν από λίγο

“Ο αριθμός των υπογραφών, που ακούγεται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η συλλογή τους θα συνεχιστεί έως και την συνδιάσκεψη και ο Ευ.Βενιζέλος θα επικοινωνήσει προσωπικά με όλους όσοι υπογράψουν την υποψηφιότητά του”. ‘Οσον αφορά στη διαδικασία συλλογής υπογραφών, οι ίδιοι συνεργάτες του Υπουργού, φαίνεται να στέλνουν μήνυμα στους συνυποψηφίους τους καλώντας τους να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία που ακολούθησε και εκείνος, με λίγα λόγια τους λένε ελάτε να “μετρηθούμε”. Χαρακτηριστικά λένε:

“Η συλλογή υπογραφών είναι μέρος της καταστατικής διαδικασίας που ομόθυμα και ομόφωνα συμφωνήθηκε να τηρηθεί. Προφυλάσσει το κύρος της εκλογής και είναι το μέσο διαπίστωσης οτι μία υποψηφιότητα από δήλωση πρόθεσης ή εικονική καθίσταται πραγματική και υπεύθυνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ