Κωνσταντινόπουλος κατά Τζάκρη

Κωνσταντινόπουλος κατά Τζάκρη

Σφοδρή επίθεση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη που ψήφησε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η κυρία Τζάκρη ψήφισε με πολλή θερμή το πρώτο μνημόνιο όταν ήταν υφυπουργός. Σε κομβικό σημείο για τη χώρα, τώρα που βγαίνουμε από το μνημόνιο, επέλεξε την εύκολη λύση. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν υφυπουργός επί Παπανδρέου; Τότε δεν ψηφίσαμε μνημόνιο, τότε δεν πήραμε δύσκολα μέτρα;»

Όπως είπε ακόμα ο κ. Κωνστνατινόπουλος, «τότε που ήταν υφυπουργός δεν έστελνε η τρόικα email; Κάποιοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… Τούς εύχομαι καλό δρόμο, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή» δήλωσε σκωπτικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς που δεν πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους και έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ. Εγώ δεν συμμετείχα στη διοίκηση τη χώρας», σχολίασε ακόμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ