Καμμένος: Μπορεί να έχουμε οριακό αποτέλεσμα

Καμμένος: Μπορεί να έχουμε οριακό αποτέλεσμα

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή την ψηφοφορία της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

«Εδώ δεν πρόκειται για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η πρόταση δυσπιστίας για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται 151 θετικές ψήφους. Ήδη, από τη ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν θετικοί ψήφοι. Βλέπουμε ακόμα πολλούς από τους ανεξάρτητους βουλευτές που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. Όμως, η πρόταση δυσπιστίας μπορεί να οδηγήσει σε ένα οριακό αποτέλεσμα της τάξης των 150 βουλευτών», σχολίασε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Ο κάθε βουλευτής σήμερα θα αναλάβει την προσωπική του ευθύνη απέναντι στους ψηφοφόρους του. Απέναντι σε αυτόν τον ψηφοφόρο που τον εξέλεξε ως εκπρόσωπο του και από τον οποίο θα κατασχέσουν οι τράπεζες, το σπίτι του».

«Ο μεγάλος μπαμπούλας, ιδίως για τον κ. Βενιζέλο, είναι ότι του παρέχεται από τον κ. Σαμαρά μια στήριξη για το μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων», σχολίασε ακόμα ο κ. Καμμένος.

«Εμείς θα στηρίξουμε αυτή την πρόταση για την ψήφο και την δυσπιστία της κυβέρνησης. Έχουμε την απώλεια από τη μεριά του κ. Σαμαρά και του κ .Βενιζέλου, δύο κομμάτων που καταρρέουν δημοσκοπικά. Χωρίς λίστα, και ο κ. Σαμαράς αλλά και ο κ. Βενιζέλος, δεν θα μπορούσαν να κάνουν εκλογές».

«εμείς με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να συνεργαστούμε. Έχουμε κάνει μια προσπάθεια για να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Τα εθνικά θέματα αποτελούν για μας κόκκινη γραμμή που δεν την ξεπερνούμε, όπως και το θέμα των λαθρομεταναστών».

«Ο βουλευτής κατά το σύνταγμα μπορεί να έχει ελεύθερη πρόσβαση. Όταν τον βλέπουμε να είναι στη μέση δύο διμοιριών των ΜΑΤ και να δέχεται χημικά, αυτό είναι κατάλυση του Συντάγματος. Όπως καταλύθηκε και η νομιμότητα με την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ», σχολίασε για την επικαιρότητα ο κ. Καμμένος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ