Κόντρα υπουργείου Παιδείας – ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα υπουργείου Παιδείας – ΣΥΡΙΖΑ

 

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το θέμα της εμπλοκής, όπως καταγγέλλει η Κουμουνδούρου, συμβούλου του υπουργού Παιδείας σε κύκλωμα απάτης στον Οίκο Ναύτου. 

 

“Η εμπλοκή συμβούλου του κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον Οίκο Ναύτου και η στάση απόλυτης σιωπής που κρατά ο υπουργός, εγείρουν μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση.

Ο υπουργός που δεν διστάζει να στείλει τον εισαγγελέα στα πανεπιστήμια, σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αυταρχισμού, έχει αποσπασμένη στο γραφείο του υπάλληλο κατηγορούμενη για απάτη. Φαίνεται ότι η αίσθηση «νομιμότητας» του υπουργού και της κυβέρνησης που εκπροσωπεί περιορίζεται στην υλοποίηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής των απολύσεων και της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, αφήνοντας ανεξέλεγκτα να δρουν εγκληματικά κυκλώματα διαφθοράς κάτω από τη μύτη τους” ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων παρέπεμψε στην επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδοθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στην οποία επισημαίνεται:

“Σχετικά με τη σύλληψη της υπαλλήλου του Οίκου του Ναύτου, σήμερα, 1η Νοεμβρίου, από την Ελληνική Αστυνομία, και η οποία ήταν αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επισημαίνεται ότι διεκόπη άμεσα η απόσπασή της.”

 

“Είναι προφανές πως για τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ισχύει το «μην αφήσεις ποτέ μια αλήθεια να σου χαλάσει μια όμορφη συκοφαντία”, επισημαίνει το υπουργείο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ