“Ολοκληρώνεται το πολιτικό πραξικόπημα”

“Ολοκληρώνεται το πολιτικό πραξικόπημα”

 

“Η κυβέρνηση σήμερα επιχειρεί να ολοκληρώσει το πολιτικό της πραξικόπημα με το οποίο διέλυσε τη δημόσια τηλεόραση πριν από 4 μήνες. Είναι απαράδεκτο χίλιες φορές περισσότερο γιατί ήταν η ίδια κυβέρνηση που χάρισε στην κυριολεξία άδειες ψηφιακής εκπομπής στα ιδιωτικά κανάλια” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, από το βήμα της βουλής.

Ο κ. Στρατούλης έκανε λόγο για αντιδημοκρατική ενέργεια και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κρυβόταν από την ώρα της εφόδου στο ραδιομέγαρο μέχρι τις 9 το πρωί και δεν αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη.

“Η απόλυτη ευθύνη πολιτική και τον Ιούνιο και σήμερα ανήκει ακέραια στην κυβέρνηση, το υπουργικό συμβούλιο και προσωπικά στον Πρωθυπουργό” είπε.

Επίσης μίλησε για παραβίαση της δημοκρατίας και απαράδεκτη αντιμετώπιση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του  ΚΚΕ , που όπως είπε  ζήτησαν να συναντήσουν τον υπεύθυνο εισαγγελέα και τον αξιωματικό που είχε την ευθύνη.

“Οι βουλευτές όταν ζητούν να συναντηθούν με  τους υπεύθυνους της έρευνας και να πάρουν μια επίσημη ενημέρωση, αντιμετωπίζονται με ασπίδες των ΜΑΤ; Είναι προστασία του Συντάγματος και του κοινοβουλίου να χτυπιόνται δύο συνάδελφοι ανάμεσα από ασπίδες μπροστά στα μάτια μου;” σημείωσε.

 

 

 

 

               

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ