Χ.Α.:Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του Κασιδιάρη στο Μιχαλολιάκο

Χ.Α.:Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του Κασιδιάρη στο Μιχαλολιάκο

 

Την απαγόρευση του επισκεπτηρίου του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον Γενικό Γραμματέα της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της.

“Σε μία ακόμη παράνομη μεθόδευση, σε μία ακόμη συνταγματική εκτροπή προχωρά η κυβέρνηση Σαμαρά μέσω του υπουργού δικαιοσύνης και της διεύθυνσης των φυλακών Κορυδαλλού. Με γελοία προσχήματα και παρ’ όλο που υπάρχει ειδική άδεια, απαγορεύουν στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο να δεχθεί επίσκεψη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος. Επαναλαμβάνουμε πως το αρμόδιο υπουργείο είχε δώσει άδεια για μία και μόνο 20λεπτη επίσκεψη την εβδομάδα σε έναν και μόνο βουλευτή μας” επισημαίνει η Χρυσή Αυγή.

 

“Ο τρόμος της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου είναι πρωτοφανής. Φοβούνται την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ακόμη και τώρα που βρίσκεται μέσα στις φυλακές. Το διεφθαρμένο μνημονιακό σύστημα, με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, επισπεύδει το πολιτικό του τέλος και την απόλυτη καταδίκη του στη συνείδηση του ελληνικού λαού” προσθέτει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ